- Фарш м'ясний 500 гр
- Цибуля 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Томатний соус (кетчуп, томатна паста) 100 гр
- Часник 1 зубч.
- Рослинна олія 2 стол.л.
- Спеції сухі (італійські трави) за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
Фарш тушкований на сковороді
До будь-якого гарніру, швидка вечеря буквально за півгодини! Фарш, тушкований на сковорідці, стане чудовим доповненням до макаронів, пюре або гречки. Помідори і томатний соус роблять його соковитим, а спеції ароматним і дуже смачним! Готувати фарш просто і зовсім не довго.

40 хв. Порції: 4 273 Кк
Приготування рецепту
Як смачно тушкувати фарш із цибулею на сковороді? Підготуйте продукти. Фарш підійде з будь-якого м'яса - яловичина, свинина, курка, індичка та їхня суміш. У мене яловичина/свинина. Замість помідора і томатного соусу я взяв готові різані томати у власному соку. Також ви можете взяти кетчуп або томатну пасту. Спеції беріть будь-які, у мене італійські трави.
Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Порубайте очищений зубчик часнику. Якщо ви використовуєте свіжі помідори, то наріжте їх на кубики. Шкірку при цьому знімати не обов'язково.
Розігрійте на невеликому вогні сковороду. Налийте на неї рослинну олію для смаження. Викладіть в олію цибулю та часник. Обсмажте їх, помішуючи, кілька хвилин, до м'якості.
Додайте на сковороду фарш. Обсмажте його, розмішуючи та розбиваючи грудки, до зміни кольору.
Потім викладіть до фаршу помідори з томатним соусом (кетчупом, пастою, рубані помідори у власному соку). Посоліть і поперчіть, всипте спеції. Перемішайте фарш із добавками.
Накрийте сковорідку кришкою, нагрів зробіть маленьким. За потреби додайте до фаршу трохи гарячої води. Її кількість регулюйте бажаною густотою страви. Тушкуйте фарш приблизно 30-40 хвилин. Точний час залежатиме від виду та сорту м'яса.
Подавайте фарш із будь-яким гарніром, я відварив до нього спагеті. Приємного апетиту!
Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 24.03.2024