- Кролик (філе) 400 гр
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля (середні) 4 шт.
- Рис 2 стол.л.
- Вода 3 л
- Сіль за смаком
Суп із фрикадельками з кролика
Дієтичний, легкий, апетитний! Підходить для дитячого меню! Суп із фрикадельками з кролика готується просто і швидко. Ця поживна та смачна перша страва урізноманітнить ваше повсякденне меню! Рис можна замінити на іншу крупу або вермішель.

90 хв. Порції: 8 35 Кк
Приготування рецепту
Як зварити суп із фрикадельками з кролика? Підготуйте необхідні продукти. Кількість овочів і рідини можна змінювати на свій смак. Воду можна замінити на овочевий бульйон. Воду беріть фільтровану, щоб не зіпсувати смак страви. Я не використовував спеції, але ви можете додати будь-які на свій смак.
Філе кролика промийте та подрібніть за допомогою м'ясорубки або блендера.
Фарш посоліть і вимісіть, можна додати спеції за смаком. Скачайте кульки невеликого розміру.
Цибулину та моркву очистіть і промийте. Я цибулину залишив цілою, щоб потім видалити з супу. Ви можете нарізати її кубиками. Моркву наріжте кружечками або подрібніть як вам зручно.
Картоплю почистіть, промийте та наріжте соломкою або кубиками.
Рис можна взяти будь-який. Мені в супах подобається круглозерний. Добре промийте крупу до прозорої води. Можна на час варіння фрикадельок замочити рис у холодній воді, щоб вимився зайвий крохмаль.
Воду закип'ятіть і посоліть. Опустіть у киплячу воду фрикадельки, обережно перемішайте і дочекайтеся, коли вони спливуть. Викладіть у бульйон цибулину та моркву. Нагрівання відрегулюйте так, щоб бульйон ледь помітно кипів, але не вирував. Варіть бульйон із фрикадельками приблизно 30 хвилин.
Додайте в бульйон картоплю і варіть ще приблизно 15 хвилин. Орієнтуйтеся на готовність картоплі.
Якщо ви використовували цілу цибулину, то видаліть її. Викладіть у суп промитий рис і варіть ще 10 - 15 хвилин. Круглозерний рис доходить до готовності швидко.
Готовому супу з фрикадельками з кролика дайте настоятися під кришкою 5 хвилин і подавайте до столу. Кожному в тарілку запропонуйте зелень. Приємного апетиту!
Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 30.11.2024