Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Лимонад з манго

З цим напоєм ви відчуєте себе як на пляжі! Лимонад із манго виходить неймовірно ароматним і освіжаючим. Готується він зі свіжого манго, але можна використовувати також заморожене або готове пюре. Влітку обов'язково додайте в нього кубики льоду. А кількість цукру регулюйте за смаком.

Лимонад з манго

30 хв. Порції: 6 43 Кк


  1. Манго 2 шт.
  2. Лимони (за смаком) 2 шт.
  3. Цукор (можна менше, залежно від солодкості манго) 150 гр
  4. Вода 1400 мл


Приготування рецепту

  1. Як зробити домашній лимонад із манго? Підготуйте продукти. Манго вибирайте стигле, м'яке, ароматне. Можете взяти готове пюре (без цукру) або заморожені кубики. Кількість лимонного соку регулюйте на свій смак. Як і кількість цукру. Воду для рецепта візьміть фільтровану або бутильовану. Я готував половину порції.

  2. Насамперед зваріть сироп, оскільки він має охолонути. У сотейник всипте цукор і влийте 200 мл води із загальної кількості. Поставте на вогонь і, помішуючи, дочекайтеся закипання. Після чого проваріть сироп 3-4 хвилини. Цукор при цьому має повністю розчинитися. Готовий сироп повністю остудіть. Якщо ви не любите сильно солодке, то зменшіть кількість цукру.

  3. Манго наріжте на кубики. Для цього зріжте м'якоть прямо зі шкіркою, провівши ножем збоку від кісточки. Зробіть глибокі надрізи так, щоб вони порізали м'якоть, але не розрізали шкіру. Виверніть шматок манго, він розкриється на кубики. Зріжте ці кубики ножем.

  4. Складіть кубики манго в склянку від блендера, влийте до них 600 мл води. Пробийте манго з водою за допомогою занурювального блендера до однорідності.

  5. Процідіть отриману масу через сито.

  6. Також через сито вичавіть у майбутній лимонад сік із лимонів. Обов'язково спробуйте напій на цьому етапі та відрегулюйте кислоту.

  7. Влийте в розбавлене мангове пюре остиглий цукровий сироп і влийте всю воду, що залишилася (600 мл). Перемішайте, перелийте в глечик і приберіть у холодильник на 2 години.

  8. Подавайте лимонад із манго до столу. Приємного апетиту!




Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 30.11.2024

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com