- Кролик (будь-які частини) 300 гр
- Цибуля (невеликого розміру) 2 шт.
- Морква (невеликого розміру) 2 шт.
- Картопля 5 шт.
- Вермішель 70 гр.
- Вода 2 л
- Лавровий лист 1 шт.
- Рослинна олія 4 стол.л.
- Перець горошком за смаком
- Сіль за смаком
- Зелень за смаком
Суп із кролика
Найкорисніший, найлегший і приголомшливо смачний - не відірватися! М'ясо кролика вважається дієтичним і підходить навіть для дитячого меню. Суп із кролика з вермішеллю готується дуже просто. Овочі можна не обсмажувати, а закладати в каструлю в сирому вигляді. У цьому разі вийде ідеальний дієтичний супчик!
90 хв. Порції: 6 62 Кк
Приготування рецепту
Як зварити простий суп із кролика? Легко і просто! Підготуйте всі зазначені за списком продукти. Кількість кожного з компонентів можна трохи змінити на свій смак, залежно від того, якої густоти ви хочете отримати суп.
М'ясо кролика обполосніть і відправте в каструлю. Одну цибулину та моркву очистіть від шкірки, вимийте та додайте до м'яса.
Залийте все холодною водою і поставте на плиту. На сильному полум'ї доведіть усе до кипіння, зніміть піну, що утворилася, і зменшіть полум'я до мінімального. Варіть кролика під кришкою до готовності. Скільки варити кролика на суп? У мене на це пішло близько 1 години. Не забудьте злегка відкрити кришку, щоб виходила пара.
У цей час очистіть картоплю та решту цибулі з морквою. Овочі вимийте.
Наріжте картоплю невеликими кубиками або брусочками.
У сковороді розігрійте рослинну олію. Морквину натріть на крупній тертці, а цибулю наріжте невеликими кубиками. Обсмажте цибулю з морквою до золотистого відтінку.
Коли кролик буде готовий, додайте в каструлю картоплю. Варіть близько 10-15 хвилин. Далі відправте в бульйон вермішель.
Слідом додайте обсмажені овочі. Посоліть усе за смаком. За бажанням на цьому етапі додайте лавровий лист і кілька горошин чорного або запашного перцю. Варіть усе разом до повної готовності всіх компонентів.
Наприкінці додайте зелень. Відмінно доповнять суп із кролика молода зелена цибуля, кріп або петрушка. Зніміть каструлю з вогню і дайте супу настоятися 5-10 хвилин. Готово! Можна подавати!
Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 08.05.2024