- Фарш м'ясний (свинина, яловичина, курка) 650 гр
- Молоко 200 мл
- Батон 150 гр
- Курячі яйця 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Курячі яйця (великі) 3 шт.
- Часник 2 зубч.
- Петрушка (5 гілочок) 30 гр
- Кріп (5 гілочок) 20 гр
- Майонез 2 стол.л.
Рулет із фаршу в духовці з начинкою
Смачна закуска для великих застіль з будь-якого приводу! Рулет із фаршу в духовці з начинкою можна подавати як закуску або основну страву з будь-яким гарніром. У холодному вигляді рулет не менш смачний, ніж у гарячому. Начинка з варених яєць і зелені чудово поєднується з м'ясним шаром.
90 хв. Порції: 6 268 Кк
Приготування рецепту
Як зробити м'ясний рулет із фаршу в духовці з начинкою? Для початку підготуйте необхідні інгредієнти за списком. Фарш вибирайте на свій смак. Це може бути фарш із певного виду м'яса, наприклад тільки зі свинини, яловичини або курки, а також змішаний: свинина/яловичина, свинина/курка, свинина/яловичина/курка, свинина/яловичина/курка. У мене фарш зі свинини та яловичини з невеликим додаванням курячого. Можете зробити фарш самостійно, пропустивши м'ясо через м'ясорубку.
Батон замочіть у молоці та залиште на 5-7 хвилин. Молоко, що залишилося після замочування в мисці, злийте.
У чашу блендера викладіть фарш, яйце, розмочений батон, сіль і перець. Збийте все разом до однорідності.
Тепер підготуйте начинку.
Яйця зваріть круто, охолодіть і очистіть. Яйця наріжте дрібними кубиками.
Петрушку та кріп вимийте, обсушіть і дрібно порубайте. За бажанням можете замінити або доповнити іншою зеленню, наприклад, кінзою, зеленою цибулею або використовувати суміш різних трав.
Часник очистіть і дрібно порубайте. Заздалегідь увімкніть духовку на 190 градусів.
Лист фольги змастіть рослинною олією. На фольгу викладіть фарш і розподіліть у рівний прямокутний пласт завтовшки близько 1,5 см.
Поверхню фаршу змастіть майонезом. Ближче до середини по всій довжині викладіть рубані яйця. Поруч із яйцями викладіть петрушку з кропом. Я виклав зелень по обидва боки від яєць. Зелень посипте подрібненим часником.
За допомогою фольги скрутіть фарш рулетом. Для рулету краще беріть щільну фольгу, яка не порветься.
Оберніть рулет фольгою і загорніть краї догори, щоб сік не витікав під час запікання. Перекладіть рулет на деко і поставте в розігріту до 190℃ духовку на 40 хвилин.
Потім фольгу розгорніть і запікайте рулет ще 5-7 хвилин до рум'яної скоринки. Точний час запікання залежить від вашої техніки та продуктів.
Запечений рулет із фаршу в духовці з начинкою наріжте скибочками та подавайте до столу. Приємного апетиту!
Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 18.08.2024