- Яблуко (1 зелене) 150 гр
- Стебло селери 70 гр (1 стебло)
- Огірок (1 невеликий) 100 гр
- Петрушка (кілька гілочок) 3 гр
- Вода 100 мл
- Рослинна олія 0.5 стол.л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
Смузі із селери огірка та яблука
Такий сніданок дасть вам неймовірний приплив енергії! Смузі з селери, огірка і яблука не тільки красивий, але й дуже смачний! Приємний смарагдовий відтінок виходить за рахунок інгредієнтів зеленого кольору. Смак же складається з соковитості яблука, свіжості огірка і нотки селери.
15 хв. Порції: 2 41 Кк
Приготування рецепту
Як зробити смузі із селери, огірка і яблука для схуднення в блендері? Підготуйте продукти. Яблуко візьміть зелених сортів - Гренні, Голден, Семеренко. Огірок - середній, у селери візьміть стебло з центру, воно соковитіше і м'якше. Олію можете взяти будь-яку, із запахом і без, головне, щоб вона вам подобалася. Сіль і перець додавайте за смаком. Усі овочі та зелень попередньо помийте й обсушіть.
Яблуко помийте, розріжте на четвертинки, видаліть насіння і зріжте шкірку. Наріжте яблуко на невеликі кубики.
В огірка відріжте кінчики, потім зніміть із нього шкірку за допомогою овочечистки - вона зрізає тонкий шар. Обов'язково спробуйте огірок на смак, чи не гірчить - такий плід зіпсує смак усієї страви. Наріжте очищений огірок на кубики.
Стебло селери наріжте тонкими скибочками.
Зелень петрушки дрібно порубайте.
Смузі можна готувати як у стаціонарному бленедері, так і за допомогою занурювального. Я готував занурювальним. Складіть усі нарізані інгредієнти в склянку блендера, влийте воду, олію, посоліть і поперчіть за смаком.
Пробийте масу занурювальним блендером. Спочатку буде важко, бо інгредієнти тверді, але потім блендер впорається і перетворить овочі з яблуком на напій, густий і шовковистий. У смузі залишиться невелика кількість шматочків, це не страшно, так він буде навіть цікавішим на смак.
Перелийте смузі в склянку й одразу подавайте до столу - напій, який постоїть, втрачає частину вітамінів і окислюється, змінюючи колір. Густоту ви можете регулювати, додаючи воду. Приємного апетиту!
Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 08.05.2024