Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Цибуля фрі

Хрусткий топінг із пікантним смаком, швидко і просто! Цибуля фрі виходить дуже апетитною, з рум'яною золотистою скоринкою. Вона додасть вашій страві естетичної та смакової завершеності. Такою добре посипати не тільки хот доги, а й, наприклад, подати на гарнір, зробити салат із цибулею фрі.

Цибуля фрі

30 хв. Порції: 2 331 Кк


  1. Цибуля ріпчаста 2 шт.
  2. Борошно 2 стол.л.
  3. Рослинна олія 150 мл
  4. Сіль за смаком
  5. Перець чорний мелений за смаком


Приготування рецепту

  1. Як зробити хрустку цибулю фрі для хот догів, салату та закуски? Дуже просто, спочатку підготуйте всі необхідні інгредієнти. За бажанням можете додатково взяти улюблені спеції та приправи.

  2. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, потім добре промийте під холодною водою, наріжте ножем середніми шматочками.

  3. Викладіть нарізану цибулю у відповідний контейнер із кришкою, додайте сіль і мелений чорний перець за смаком.

  4. Накрийте контейнер кришкою і добре потрясіть його, щоб цибуля рівномірно перемішалася зі спеціями, залиште цибулю закритою хвилин на 5-10.

  5. Додайте в цибулю борошно, закривши кришкою, знову гарненько потрясіть контейнер.

  6. Гарненько розігрійте фритюрницю, сковорідку або сотейник з рослинною олією, викладіть підготовлену цибулю і смажте на середньому вогні хвилин 5-7 до насиченого золотистого кольору, періодично помішуючи цибулю в олії.

  7. Обсмажену цибулю помістіть на паперову серветку або сито, щоб прибрати зайву олію.

  8. Готову цибулю фрі викладіть у відповідний посуд і використовуйте як доповнення до своїх улюблених страв, фаст-фуду тощо. Приємного апетиту!


Буде дуже смачно, якщо посипати такою хрусткою цибулею вареники, відварену картоплю або смажені гриби.



Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 31.03.2023

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com