Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Стейк із червоної риби

Це так смачно і красиво - будь-яка вечеря з ним стане ідеальною. Стейк із червоної риби виходить ароматним, з апетитною золотистою скоринкою. Подавати його можна як самостійну страву, або з гарніром із рису, овочів тощо. Рибу можна використовувати будь-яку: сьомгу, форель, горбушу. І готувати страву зовсім нескладно.

Стейк із червоної риби

25 хв. Порції: 2 221 Кк


  1. Червона риба 800 гр
  2. Рослинна олія 2 стол.л.
  3. Сіль за смаком
  4. Мелений коріандр за смаком
  5. Зіра за смаком


Приготування рецепту

  1. Як смажити стейк із червоної риби на сковороді? Дуже просто, для початку підготуйте продукти за списком. Стейки риби наріжте по 2-2,5 см завширшки, рибу можна брати будь-яку (сьомгу, горбушу, кижуч), я взяв форель. Спеції вибирайте ваші улюблені, можна брати суміш сушених трав.

  2. Очищені від луски стейки промийте під холодною водою, обсушіть паперовими рушниками і замаринуйте на 10-15 хвилин у солі та спеціях.

  3. Щоб стейки вийшли гарними і добре просмажилися, краще використовувати сковороду гриль, змастіть її рослинною олією за допомогою силіконового пензлика і поставте розігріватися на вогонь. Можна також використовувати звичайну антипригарну сковороду.

  4. На розігріту сковороду викладіть рибні стейки й обсмажуйте з одного боку приблизно 4 хвилини на середньому вогні.

  5. Переверніть стейки на інший бік і обсмажте також приблизно 4 хвилини. Готовність риби можна перевірити дерев'яною шпажкою, якщо проткнувши нею стейк, побачите, що вийде прозора рідина, то він готовий.

  6. Вимкніть вогонь і залиште рибу доходити в сковороді хвилин на 5-10. Готовий стейк із червоної риби подавайте з овочами, або будь-яким іншим гарніром, поливаючи соком лимона, щоб стейк був соковитішим. Приємного апетиту!




Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 07.03.2023

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com