Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Пиріжки з варенням у духовці з дріжджового тіста

Дуже апетитні, рум'яні, пишні, повітряні! Пиріжки з дріжджового тіста з варенням у духовці потребують від вас багато часу, але воно того варте! Варення для начинки можна використовувати будь-яке наприклад з полуниці. Головне, щоб воно не було занадто рідким і не витікало під час запікання.

Пиріжки з варенням у духовці з дріжджового тіста

180 хв. Порції: 8 285 Кк


  1. Молоко 300 мл
  2. Сухі дріжджі 14 гр
  3. Пшеничне борошно 700 гр
  4. Яйця 3 шт.
  5. Цукор 3 стол.л.
  6. Сіль 1 гр
  7. Вершкове масло 60 гр
  8. Варення 250 гр
  9. Яєчні жовтки (для змащування пиріжків) 1 шт.


Приготування рецепту

  1. Як зробити пиріжки з дріжджового тіста з варенням у духовці? Підготуйте для цього необхідні інгредієнти. Борошно заздалегідь просійте через сито, щоб наситити його киснем. Для начинки можна взяти будь-яке варення, але обов'язково густе, щоб воно не витікало з пиріжків під час випікання.

  2. Для приготування дріжджового тіста беріть простору глибоку чашу. Насипте в неї сіль, цукор і сухі дріжджі.

  3. Залийте теплим молоком і перемішайте.

  4. Підсипте трохи борошна, щоб тісто вийшло трохи густе. Змішайте, накрийте рушником і залиште в теплому місці хвилин на 15-30.

  5. Дріжджі активно включаться в роботу й опара почне бродіння. Перемішайте її.

  6. Розбийте в чашу яйця і додайте розтоплене вершкове масло. І знову все змішайте.

  7. Поступово підсипайте в чашу просіяне борошно і замішуйте тісто. Орієнтуйтеся на консистенцію готового тіста.

  8. Дріжджове тісто виходить м'яким і пластичним. Щоб воно не брало зайве борошно, наприкінці замісу змастіть руки рослинною олією і замішуйте тісто руками. Готове тісто залиште в теплому місці для підходу на 1 годину. Накрийте чашу рушником.

  9. У теплоті тісто добре і швидко підходить. Обімніть його. Повторіть процес ще раз.

  10. Для пиріжків наріжте тісто на невеликі шматочки. З кожного шматочка сформуйте коржик і викладіть трохи густого варення. Защипіть краї та сформуйте пиріжок.

  11. Підготовлені пиріжки викладіть на деко, застелене пергаментом. Дайте пиріжкам полежати хвилин 10-15. Потім змастіть їх жовтком і поставте в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 20-25 хвилин.

  12. Готові пиріжки стануть апетитного золотистого кольору. Вийміть їх із духовки, трохи остудіть і пригощайтеся.




Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 17.12.2023

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com