- Заморожені голубці 800 гр
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сметана 100 гр
- Томатна паста 1 чайн.л.
- Вода 300 мл
- Рослинна олія 20 гр
- Сіль за смаком
- Спеції сухі за смаком
Заморожені голубці на сковороді
Легко, швидко, смачно, просто, на кожен день! Заморожені голубці на пательні ви приготуєте за півгодини. Це дуже смачна сімейна страва, що підходить для тих, кому вічно бракує часу на готування. Трохи зусиль - і ситна вечеря готова!
40 хв. Порції: 2 105 Кк
Приготування рецепту
Як зробити заморожені голубці на сковороді? Підготуйте для цього необхідні інгредієнти. Голубці попередньо розморожувати не треба. Їх можна приготувати самостійно і зберігати в морозилці до приготування. А можна купити готові. У нас голубці завжди є в продажу, тому я готуватиму покупні.
Цибулю і моркву очистіть від шкірки, обполосніть від забруднень і подрібніть. Цибулю дрібно наріжте, а моркву натріть на крупній тертці.
У глибоку сковорідку налийте трохи рослинної олії та обсмажте подрібнені овочі 2-3 хвилини.
Додайте в сковорідку до овочів сметану і трохи томатної пасти. За бажання томатну пасту можна повністю виключити. Без неї смак буде більш вершковий. Але мені більше подобається, якщо трохи її додати.
Влийте воду та перемішайте. За смаком додайте сіль і спеції. Як спеції можна обмежитися меленим перцем.
Викладіть у сковорідку заморожені голубці та накрийте кришкою. Доведіть до кипіння. Потім зробіть вогонь меншим і тушкуйте голубці 25-30 хвилин. У процесі тушкування переверніть голубці кілька разів.
Голубці приготовані на сковороді готові! Викладіть їх на тарілку і подавайте як самостійну страву. Приємного апетиту!
Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 21.04.2024