- Яйця 4 шт.
- Крабові палички 5 шт.
- Плавлений сир 50 гр
- Майонез 2 чайн.л.
- Кріп за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
Яйця фаршировані крабовими паличками та сиром
Яскраво, красиво, ситно, дуже смачно, на свято! Яйця фаршировані крабовими паличками і сиром - рецепт простої, але водночас ефектної закуски, яку легко і швидко приготувати на будь-яке свято. Продуктів піде зовсім небагато, вони доступні та недорогі. Гості обов'язково оцінять цю страву!

20 хв. Порції: 4 170 Кк
Приготування рецепту
Як фарширувати яйця крабовими паличками та сиром? Підготуйте продукти. Яйця попередньо відваріть. Крабові палички, якщо вони були заморожені, розморозьте. Майонез я включив в інгредієнти в останній момент, оскільки без нього начинка виходила трохи сухувата. Також ви можете додати часник.
Плавлений сир покладіть у миску і розімніть виделкою. Я взяв стандартний плавлений сирок.
Відварені, охолоджені та очищені яйця розріжте вздовж навпіл, жовтки вийміть і додайте до сиру, білки поки що відкладіть.
Розімніть жовтки з сиром, це також буде зручно робити виделкою.
Кріп помийте та обсушіть. Дрібно порубайте його гострим ножем. Всипте кріп у миску із сирною масою.
Крабові палички очистіть від плівки та наріжте якомога дрібніше.
Додайте палички в миску з начинкою. Посоліть і поперчіть за смаком. Не перестарайтеся - і сир, і палички досить солоні самі по собі.
Перемішайте начинку. Як я вже говорив, моя начинка виходила сухуватою, я додав трохи майонезу, і від цього страва тільки виграла. Наступного разу додам ще трохи часнику для пікантності.
Наповніть половинки білків фаршем, що вийшов. Чим більше у вас поміститься начинки, тим буде смачніше. Кладіть із гіркою. У мене частина начинки залишилася, я використовував її як намазку для бутербродів, можна також начинити нею тарталетки.
Готові фаршировані яйця прикрасьте на свій смак і подавайте до столу. Приємного апетиту!
Плівка, в яку загорнута кожна крабова паличка, іноді погано знімається. Щоб полегшити процес, потримайте палички над парою протягом 1-3 секунд.
Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 07.01.2024