Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Суп зі свинячих реберець

Зігріваючий і ситний - найкращий для холодної пори року! Суп зі свинячих реберець сподобається всім любителям густих поживних перших страв. Він просто створений для холодних осінніх і зимових днів: надовго втамовує голод, приємно зігріває і тішить чудовим смаком.

Суп зі свинячих реберець

80 хв. Порції: 6 47 Кк


  1. Вода 2.5 л
  2. Свинячі реберця 350 гр
  3. Картопля 300 гр
  4. Болгарський перець (червоний) 1 шт.
  5. Цибуля 1 шт.
  6. Морква 1 шт.
  7. Рослинна олія 1 стол.л.
  8. Кріп (2 гілочки) 7 гр
  9. Перець чорний мелений за смаком
  10. Сіль за смаком


Приготування рецепту

  1. Як зварити суп зі свинячих реберець і картоплею? Для початку підготуйте необхідні продукти. Свіжі свинячі реберця можете замінити на копчені. Овочеву частину можете замінювати або доповнювати на свій смак. Кількість овочів у супі вказано приблизно, можна змінювати пропорції на свій смак.

  2. Свинячі реберця промийте, наріжте на сегменти. За бажанням можете зрізати з реберець зайвий жир, щоб зменшити калорійність страви. Також можете попередньо обсмажити реберця до золотистої скоринки.

  3. Моркву очистіть. Половину морквини наріжте кружечками. Цибулину очистіть, розріжте навпіл. Одну половинку залиште цілою.

  4. У каструлю влийте воду. Викладіть реберця, половину моркви та половинку цибулини. Доведіть бульйон до кипіння і варіть на середньому вогні 30-35 хвилин, знімаючи піну. Для приготування краще використовувати нейтральну за смаком фільтровану або бутильовану воду.

  5. Поки вариться бульйон, підготуйте решту овочів. Картоплю очистіть і наріжте середніми кубиками.

  6. Болгарський перець вимийте, очистіть від насіння і плодоніжки та наріжте брусочками.

  7. Половину моркви, що залишилася, натріть на крупній тертці.

  8. Другу половинку цибулі наріжте невеликими кубиками.

  9. Кріп вимийте, обсушіть і дрібно порубайте. Кріп можете замінити або доповнити іншою зеленню, наприклад, петрушкою, кінзою або використовувати суміш різних трав.

  10. Бульйон процідіть. Розварену половинку цибулини та моркву приберіть. Реберця поверніть у бульйон. Поставте каструлю на середній вогонь. У бульйон викладіть картоплю та спеції. Варіть, помішуючи, близько 10 хвилин.

  11. У сковороді розігрійте рослинну олію. Викладіть цибулю, моркву та болгарський перець і обсмажте, помішуючи, близько 5 хвилин.

  12. Перекладіть обсмажені овочі в суп. Варіть під кришкою ще 10-15 хвилин.

  13. Наприкінці суп за потреби посоліть, поперчіть. Додайте подрібнений кріп.

  14. Суп зі свинячими реберцями розлийте по тарілках і подайте до столу. Приємного апетиту!




Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 06.01.2024

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com