- Картопля 2 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сосиски 2 шт.
- Вермішель 30 гр
- Вода 1.5 л
- Зелений горошок (консервований або заморожений) 50 гр
- Рослинна олія 20 гр
- Сіль за смаком
- Спеції сухі за смаком
Суп із сосисками та вермішеллю
Дуже швидко, дуже просто і смачно, з бюджетних продуктів! Суп із сосисками та вермішеллю - це чудовий варіант першого для обіду. Особливо воно сподобається дітям, які не надто люблять м'ясо. Зелений горошок додає страві цікавого смаку та яскравих барв. Можна брати консервований, заморожений, свіжий.
30 хв. Порції: 4 41 Кк
Приготування рецепту
Як зварити суп із сосисками та вермішеллю? Підготуйте для цього всі необхідні інгредієнти. Сосиски вибирайте на свій смак. Головне, щоб вам вони подобалися. Зелений горошок для супу можна взяти консервований, заморожений або свіжий. У мене консервований. Відкрийте баночку і злийте з горошку рідину. Очистіть картоплю й обполосніть її від забруднень.
Очищену картоплю наріжте невеликими шматочками. У каструлі закип'ятіть воду або будь-який бульйон і опустіть у нього картоплю. Залиште варитися хвилин на 15.
Цибулю та моркву очистіть і подрібніть. Потріть моркву на тертці, а цибулю дрібно наріжте. На гарячу сковорідку налийте трохи олії та обсмажте цибулю з морквою 3-4 хвилини.
Потім додайте в сковорідку нарізані сосиски й обсмажте їх разом з овочами ще 2-3 хвилини.
Готову піджарку із сосисками викладіть у каструлю до картоплі.
Слідом додайте до супу вермішель.
Викладіть у суп зелений горошок. За смаком додайте сіль і спеції. При додаванні солі враховуйте наявність солі в сосисках. Проваріть усе разом 1-2 хвилини та зніміть із вогню. Залиште суп трохи постояти під кришкою.
У готовий суп із сосисками, вермішеллю, картоплею та зеленим горошком можна додати подрібнену свіжу зелень. Розлийте суп по тарілках і подавайте до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!
Якщо ви використовуєте готові суміші спецій, обов'язково прочитайте на упаковці склад. Часто в таких сумішах уже присутня сіль, враховуйте це, інакше ризикуєте пересолити страву.
Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 20.02.2023