Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Суп із курячої печінки

Ароматний, смачний, наваристий, для всієї родини на обід! Суп із курячої печінки - чудова бюджетна заміна звичним супам із м'ясом. Готується він швидко і просто. За короткий час ви зможете порадувати своїх домашніх смачним обідом! Для приготування підходить будь-яка печінка, не тільки куряча.

Суп із курячої печінки

50 хв. Порції: 5 52 Кк


  1. Куряча печінка 300 гр
  2. Вода 1.5 л
  3. Локшина 80 гр
  4. Картопля 3 шт.
  5. Цибуля 1 шт.
  6. Морква 1 шт.
  7. Петрушка (2 гілочки) 8 гр
  8. Кріп (2 гілочки) 8 гр
  9. Рослинна олія 2 стол.л.
  10. Вершкове масло 1 чайн.л.
  11. Лавровий лист 1 шт.
  12. Перець чорний мелений за смаком
  13. Сіль за смаком


Приготування рецепту

  1. Як зварити суп із курячої печінки? Для початку підготуйте необхідні інгредієнти за списком. Курячу печінку можете замінити на печінку індички, свинячу або яловичу. Печінку можете брати свіжу або заморожену. Заморожений продукт необхідно попередньо розморозити на нижній полиці холодильника.

  2. Печінку ретельно промийте, поки вода не стане чистою, видаліть жирові прошарки, залишки жовчі.

  3. Картоплю очистіть і наріжте невеликими кубиками.

  4. Моркву очистіть і наріжте дрібними кубиками.

  5. Цибулину наріжте дрібними кубиками.

  6. Кріп і петрушку вимийте, обсушіть і дрібно порубайте. За бажанням можете замінити або доповнити іншою зеленню, наприклад, зеленою цибулею, кінзою або використовувати суміш різних трав.

  7. У каструлі закип'ятіть 1,5 л води. Викласти картоплю і варити 10 хвилин до напівготовності.

  8. У сковороді на середньому вогні розігрійте 1 ст. л. рослинної олії та вершкове масло. Викладіть курячу печінку й обсмажте, помішуючи, 5-6 хвилин. Головне не перетримати печінку, інакше вона стане сухою і жорсткою.

  9. Перекласти печінку в каструлю з супом і варити, помішуючи, 5-7 хвилин.

  10. У сковороді розігрійте олію, що залишилася. Викладіть цибулю й обсмажте 3-5 хвилин до легкого золотистого кольору.

  11. Додайте моркву й обсмажте ще 4 хвилини до золотистого кольору.

  12. Перекладіть обсмажені овочі в каструлю. Слідом додайте локшину, лавровий лист, чорний мелений перець і сіль. Варіть, помішуючи, 7-8 хвилин до готовності макаронів. Замість локшини можете взяти будь-яку іншу дрібну пасту.

  13. Наприкінці додайте подрібнену зелень.

  14. Приберіть суп із курячої печінки з локшиною з вогню. Накрийте каструлю кришкою і дайте супу настоятися близько 10 хвилин.

  15. Потім розлийте по тарілках і подайте до столу. Приємного апетиту!




Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 14.03.2023

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com