Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Суп рамен із яловичиною

Знаменита страва японської кухні буквально за півгодини! Суп рамен із яловичиною заслужено входить до топу найпопулярніших і найсмачніших азіатських страв. Готується з яєчної локшини і продуктів, які можна легко знайти в найближчому супермаркеті. Оригінальна подача захопить усіх.

Суп рамен із яловичиною

30 хв. Порції: 4 143 Кк


  1. Курячий бульйон 400 мл
  2. Яловича вирізка 200 гр
  3. Морква 100 гр
  4. Яєчна локшина 200 гр
  5. Курячі яйця 2 шт.
  6. Соєвий соус 3 стол.л.
  7. Сіль 1 чайн.л.
  8. Зелена цибуля (для подачі) 20 гр
  9. Імбир за смаком
  10. Часник за смаком


Приготування рецепту

  1. Як зварити суп рамен із яловичиною? Це дуже просто. Підготуйте всі необхідні продукти.

  2. Філе яловичини промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на 3-4 шматки.

  3. Розігрійте сковорідку на сильному вогні та викладіть яловичину. Обсмажте м'ясо по 2 хвилини з кожного боку. Викладіть на дошку для охолодження.

  4. Моркву ретельно вимийте, очистіть і наріжте соломкою.

  5. Яєчну локшину відваріть у підсоленій воді. Зазвичай час готування вказано на упаковці. Відкиньте на друшляк.

  6. Яйця варіть 8 хвилин з моменту закипання води на середньому вогні. Опустіть гарячі яйця після закінчення варіння в холодну воду на 10-15 хвилин, злегка розбивши шкаралупу. Холодна вода проникне під оболонку, і шкаралупа легко зніметься з яйця. Міняйте воду 2-3 рази, поки яйця повністю охолонуть. Яйця очистіть і розріжте уздовж.

  7. Займемося бульйоном. Курячий бульйон нагрійте. Додайте соєвий соус, моркву і поставте на сильний вогонь. Щойно бульйон закипить, нагрівання зменшіть і варіть близько 5 хвилин.

  8. Тим часом шматочки остиглої яловичини наріжте пластинами.

  9. Подрібніть зелену цибулю. На мій погляд тут були б доречні шпинат, селера, болгарський перець, цибуля шалот тощо. Тож фантазуйте!

  10. Тепер займіться складанням супу. Викладіть у миску локшину, залийте бульйоном. Зверху викладіть м'ясо, яйце, моркву та зелену цибулю. Суп рамен із яловичиною готовий. Приємного апетиту!




Кухня - Японська кухня | Опубліковано: 07.01.2024

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com