- Курячий бульйон 400 мл
- Яловича вирізка 200 гр
- Морква 100 гр
- Яєчна локшина 200 гр
- Курячі яйця 2 шт.
- Соєвий соус 3 стол.л.
- Сіль 1 чайн.л.
- Зелена цибуля (для подачі) 20 гр
- Імбир за смаком
- Часник за смаком
Суп рамен із яловичиною
Знаменита страва японської кухні буквально за півгодини! Суп рамен із яловичиною заслужено входить до топу найпопулярніших і найсмачніших азіатських страв. Готується з яєчної локшини і продуктів, які можна легко знайти в найближчому супермаркеті. Оригінальна подача захопить усіх.

30 хв. Порції: 4 143 Кк
Приготування рецепту
Як зварити суп рамен із яловичиною? Це дуже просто. Підготуйте всі необхідні продукти.
Філе яловичини промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на 3-4 шматки.
Розігрійте сковорідку на сильному вогні та викладіть яловичину. Обсмажте м'ясо по 2 хвилини з кожного боку. Викладіть на дошку для охолодження.
Моркву ретельно вимийте, очистіть і наріжте соломкою.
Яєчну локшину відваріть у підсоленій воді. Зазвичай час готування вказано на упаковці. Відкиньте на друшляк.
Яйця варіть 8 хвилин з моменту закипання води на середньому вогні. Опустіть гарячі яйця після закінчення варіння в холодну воду на 10-15 хвилин, злегка розбивши шкаралупу. Холодна вода проникне під оболонку, і шкаралупа легко зніметься з яйця. Міняйте воду 2-3 рази, поки яйця повністю охолонуть. Яйця очистіть і розріжте уздовж.
Займемося бульйоном. Курячий бульйон нагрійте. Додайте соєвий соус, моркву і поставте на сильний вогонь. Щойно бульйон закипить, нагрівання зменшіть і варіть близько 5 хвилин.
Тим часом шматочки остиглої яловичини наріжте пластинами.
Подрібніть зелену цибулю. На мій погляд тут були б доречні шпинат, селера, болгарський перець, цибуля шалот тощо. Тож фантазуйте!
Тепер займіться складанням супу. Викладіть у миску локшину, залийте бульйоном. Зверху викладіть м'ясо, яйце, моркву та зелену цибулю. Суп рамен із яловичиною готовий. Приємного апетиту!
Кухня - Японська кухня | Опубліковано: 07.01.2024