Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Суп із фунчозою куркою і грибами

Ароматний, ситний - для любителів азіатської кухні! Суп із фунчозою, куркою та грибами виходить густим, терпким і дуже смачним! Досить звичне поєднання курячого м'яса та грибів пожвавлюється додаванням соусу теріякі та пророщених зерен. Гриби підійдуть будь-які, від шиїтаке до печериць.

Суп із фунчозою куркою і грибами

80 хв. Порції: 4 147 Кк


  1. Фунчоза 100 гр
  2. Курячі стегенця 4 шт.
  3. Гриби (шиітаке, гливи або печериці) 300 гр
  4. Цибуля 1 шт.
  5. Морква 1 шт.
  6. Часник 2 зубч.
  7. Пророщений маш 50 гр
  8. Соус Теріякі 2 стол.л.
  9. Рослинна олія 1 стол.л.
  10. Зелень за смаком
  11. Сіль за смаком


Приготування рецепту

  1. Як зварити курячий суп із фунчозою та грибами? Підготуйте продукти. Від курки ви можете взяти будь-які частини, як з кістками, так і без. Гриби також підійдуть будь-які - шиїтаке, печериці, гливи, лісові, заморожені або свіжі. Можна використовувати як один вид грибів, так і кілька. Квасолю дуже просто проростити самим удома.

  2. Цибулю очистіть і наріжте кубиком.

  3. Моркву наріжте тонкою соломкою. Або натріть на великій тертці або для корейської моркви.

  4. Часник дрібно порубайте.

  5. Гриби помийте та обсушіть. Наріжте їх великими шматками. У мене гливи, зовсім маленькі я залишив як є, великі розрізав на кілька частин.

  6. Курку обмийте та добре обсушіть. Візьміть каструлю з товстим дном. Поставте каструлю на середній вогонь. Влийте в неї рослинну олію для смаження. Викладіть у розігріту олію шматки курки. Обсмажте її до рум'яної скоринки з двох боків. Щоб уникнути бризок, накрийте каструлю кришкою. Потім викладіть до курки нарізані овочі, обсмажте все разом кілька хвилин, помішуючи.

  7. Викладіть у каструлю гриби. Залийте вміст гарячою водою. Дочекайтеся закипання. Зменшіть вогонь, накрийте каструлю кришкою і залиште варитися на 30 хвилин. Або інший час, залежно від частин курки.

  8. Наприкінці варіння додайте в суп соус теріякі, паростки квасолі та сіль за смаком (спочатку перемішайте і спробуйте після додавання соусу). Прокип'ятіть усе разом одну хвилину. Суп готовий.

  9. Фунчозу залийте окропом на 7-10 хвилин.

  10. Викладіть у тарілку шматок курки, налийте суп. Покладіть порцію фунчози. Для зручності при додаванні розрізайте локшину ножицями. Посипте суп зеленню за смаком.

  11. Подавайте суп до столу. Приємного апетиту!




Кухня - Азіатська кухня | Опубліковано: 03.02.2024

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com