- Цвітна капуста (не маленька) 500 гр
- Рослинна олія 2 стол.л.
- Куркума 0.5 чайн.л.
- Спеції сухі за смаком
- Сіль за смаком
Стейк із цвітної капусти в духовці
Смачно так, що словами не описати - мерщій спробуйте! Стейк із цвітної капусти в духовці стане чудовим доповненням до будь-якої вечері. Він приверне до себе увагу своїм зовнішнім виглядом, а за смак можете бути впевнені - спеції та духовка зроблять свою справу!

30 хв. Порції: 4 87 Кк
Приготування рецепту
Як зробити стейк із цвітної капусти в духовці? Підготуйте продукти. Капусту візьміть середнього розміру, не маленьку - інакше ви не зможете нарізати її на шматки відповідного розміру. Приправи та спеції беріть будь-які за смаком. Увімкніть духовку на 180 градусів.
Цвітну капусту обмийте, видаліть нижнє листя. Розберіть її на великі суцвіття і наріжте їх пластами.
Обсмажте шматочки капусти на рослинній олії по парі хвилин з кожного боку, до легкої рум'яності.
У піалі змішайте рослинну олію зі спеціями та сіллю. Я взяв куркуму і сушений базилік.
Візьміть відповідну форму для запікання в духовці. Дно можете викласти папером для випічки. Покладіть стейки з капусти в один шар. Змастіть їх соусом, що вийшов.
Запікайте стейки з капусти в духовці, попередньо розігрітій до 180°С 25-30 хвилин. Точний час залежатиме від особливостей вашої духовки.
Подавайте стейки до столу. Приємного апетиту!
Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 21.03.2024