Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Стейк із форелі на сковороді

Ніжний і соковитий, з ароматом запашних трав, усього за 20 хвилин. Стейк із форелі на сковороді готується просто, за короткий час, а виходить дуже апетитним. Ця чудова рибна страва підходить і для вечері, і для святкового столу. Достатньо лише красиво подати її на тарілці, і буде як у ресторані!

Стейк із форелі на сковороді

20 хв. Порції: 1 208 Кк


  1. Стейк із форелі 500 гр
  2. Сіль за смаком
  3. Рослинна олія 2 стол.л.
  4. Чебрець, чебрець за смаком
  5. Лимони 20 гр
  6. Перець чорний мелений за смаком


Приготування рецепту

  1. Як посмажити стейк форелі на сковороді? Підготуйте необхідні інгредієнти. Стейк краще брати свіжий, а не заморожений, тоді він буде не такий сухий. Спеції беріть на свій смак, можете додати гілочки розмарину або сушеної м'яти.

  2. Для смаження бажано, щоб розмір ширини стейка був 2-2,5 см. Рибний стейк очистіть від луски, якщо вона є, потім добре промийте під холодною водою і обсушіть паперовими рушниками. Посоліть і поперчіть стейк, залиште на деякий час.

  3. Налийте в сковорідку рослинну олію і поставте на вогонь, киньте в гарячу олію гілочки чебрецю або чебрецю, залиште так на кілька хвилин.

  4. Зверху трав покладіть стейк із форелі та обсмажуйте на середньому вогні протягом 3-4 хвилин.

  5. Переверніть рибу на інший бік і обсмажуйте ще 3 хвилини.

  6. Накрийте сковорідку кришкою і зменшіть вогонь, пропарьте стейк ще хвилини 3-4. Потім вимкніть плиту. Соковита форель готова. Подавайте стейк у гарячому або холодному вигляді, поливаючи його соком лимона. Як гарнір до риби добре підійде рис, овочі тощо.




Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 03.03.2023

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com