Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Щавлевий суп з куркою та яйцем

Швидка літня перша страва з найдоступніших продуктів! Щавлевий суп із куркою та яйцем приємно здивує своїми чудовими смаковими якостями й обов'язково сподобається всім! У сезон його можна доповнювати молодим зеленим горошком, листям кропиви, будь-якою зеленню.

Щавлевий суп з куркою та яйцем

40 хв. Порції: 9 45 Кк


  1. Курячі грудки 250 гр
  2. Цибуля ріпчаста 1 шт.
  3. Морква 1 шт.
  4. Молоді кабачки 350 гр
  5. Рослинна олія 3 стол.л.
  6. Щавель 150 гр
  7. Часниковий порошок 1 чайн.л.
  8. Сіль 1 чайн.л.
  9. Вода 1.5 л
  10. Курячі яйця 3 шт.
  11. Кріп за смаком
  12. Лавровий лист за смаком
  13. Суміш перців мелених за смаком


Приготування рецепту

  1. Як зробити щавлевий суп із куркою? Підготуйте інгредієнти. Якщо хочете ситнішу страву, то на додаток можна взяти картоплю. Кабачок також використовуйте за бажанням.

  2. Візьміть підходящу для обсмажування овочів і м'яса каструлю (якщо такої каструлі немає, то процес обсмажування зробіть на сковорідці, а потім, на кроці 7, перекладіть усе в каструлю), влийте в неї рослинну олію, додайте дрібно нарізану ріпчасту цибулю й обсмажте до прозорості на невеликому вогні.

  3. Невеликим довільним кубиком наріжте одну середню моркву і викладіть у каструлю з цибулею, після чого перемішайте овочі між собою і пасеруйте моркву протягом приблизно двох хвилин.

  4. Невеликим кубиком наріжте молодий сезонний кабачок.

  5. Наріжте курячу грудку невеликими шматочками і викладіть у каструлю з овочами, після чого перемішайте всі інгредієнти в каструлі між собою і злегка обсмажте на середньому вогні плити.

  6. Викладіть у загальну каструлю нарізаний кубиками кабачок, після чого знову перемішайте між собою всі інгредієнти та прогрійте кабачок упродовж приблизно 2 хвилин, щоб він встиг просочитися олією та соками.

  7. Вилийте в каструлю з куркою та овочами півтора літра окропу, після чого прикрийте її кришкою і доведіть суп до кипіння на великому вогні плити. Потім вогонь потрібно буде зменшити.

  8. Варіть суп на середньому вогні протягом приблизно 7-10 хвилин.

  9. Потім додайте в каструлю з супом сушений часник, сіль за смаком, лавровий лист і суміш із чорного з червоним перців. Спеції можна використовувати будь-які, виключивши або доповнивши запропоновані (орієнтуйтеся на свої вподобання).

  10. Не дуже крупно наріжте свіжий щавель і зелень кропу.

  11. Викладіть у каструлю з супом щавель із зеленню кропу і перемішайте між собою всі інгредієнти.

  12. Дайте закипіти й одразу ж вимкніть. Прикрийте каструлю з приготованим супом кришкою і дайте йому настоятися на вимкненій плиті близько п'ятнадцяти хвилин.

  13. Розлийте щавлевий суп із куркою по тарілках, додайте заздалегідь зварені круто і нарізані курячі яйця, за смаком сметану і подавайте до столу.




Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 01.01.2024

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com