Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Шашлик зі свинини в духовці

Дуже смачно і просто, без мангала. Вийде у всіх! Шашлик зі свинини на деку в духовці виходить нітрохи не гіршим, ніж на вугіллі. Єдине - це те, що немає аромату димку. Але за бажання його теж можна додати, використовуючи рідкий дим!

Шашлик зі свинини в духовці

180 хв. Порції: 2 212 Кк


  1. Свинина 600 гр
  2. Цибуля 2 шт.
  3. Базилік (сушений) 1 чайн.л.
  4. Сіль за смаком
  5. Спеції сухі за смаком


Приготування рецепту

  1. Як зробити шашлик на деко в духовці зі свинини? Підготуйте для цього необхідні інгредієнти. Як м'ясо свинини вибирайте шию або вирізку. Таке м'ясо не буде сухим після запікання.

  2. М'ясо наріжте на невеликі шматочки, приблизно 33 або 44 см.

  3. Цибулю очистіть від лушпиння, обполосніть у прохолодній воді та дрібно наріжте. Помніть нарізану цибулю руками, щоб вона швидше пустила сік. Додайте цибулю в чашу до м'яса. Сюди ж підсипте спеції для м'яса і сушений базилік. Як спеції я використовую суміш мелених перців. А ось сушений базилік, цілком, можна замінити на будь-які інші сушені ароматні трави. Перемішайте всі інгредієнти і залиште постояти промаринуватися на 2-3 години.

  4. Для приготування шашлику підійдуть дерев'яні шпажки. Поки маринується шашлик, замочіть шпажки у воді. Вони просочаться водою і не підгоратимуть під час запікання.

  5. Наприкінці маринування додайте до м'яса сіль і перемішайте. Насадіть м'ясо на шампури та викладіть на деко для запікання. Деко вибирайте таке, щоб м'ясо перебувало у висячому положенні. Поставте шашлики в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, на 25-30 хвилин. Орієнтуйтеся за своєю духовкою.

  6. Готові шашлики підрум'яняться. Перекладіть їх на блюдо і подавайте до столу. Приємного апетиту!




Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 02.01.2024

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com