Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Шашлик у фользі в духовці зі свинини

М'який, соковитий, ароматний. Без багаття і шампурів. Шашлик у фользі в духовці зі свинини за смаком виходить нітрохи не гіршим за приготований на багатті. При цьому завдяки фользі м'ясо зберігає соковитість і просто тане в роті. Спробуйте і переконайтеся самі!

Шашлик у фользі в духовці зі свинини

240 хв. Порції: 4 259 Кк


  1. Свинина (м'якоть) 600 гр
  2. Цибуля (велика) 1 шт.
  3. Рослинна олія 2 стол.л.
  4. Томатна паста 1 стол.л.
  5. Гірчиця 1 стол.л.
  6. Спеції сухі (для шашлику) 1 стол.л.
  7. Перець чорний мелений за смаком
  8. Сіль за смаком


Приготування рецепту

  1. Як зробити шашлик у фользі в духовці зі свинини? Дуже просто! Для початку підготуйте необхідні інгредієнти за списком. Свинину беріть без кістки. Жирність м'яса підбирайте самі на свій смак. Томатну пасту в цьому рецепті можна замінити на помідори у власному соку, свіжі помідори або кетчуп.

  2. Свинину промийте, обсушіть і наріжте великими шматочками. Яка частина свинини найкраще підійде для приготування шашлику? Беріть свинячий ошийок із жировими прошарками. Тоді шашлик вийде соковитим і м'яким.

  3. Цибулину очистіть і наріжте великими півкільцями. Якщо цибулини невеликі, візьміть 2-3 штуки. Страва від цього тільки виграє.

  4. Викладіть м'ясо в миску. Додайте цибулю, томатну пасту, гірчицю, спеції для шашлику, сіль і перець. Кількість інгредієнтів можна змінювати на свій смак. Влийте рослинну олію. Якщо ви використовуєте готові суміші спецій, обов'язково прочитайте на упаковці склад. Часто в таких сумішах уже присутня сіль, враховуйте це, інакше ризикуєте пересолити страву.

  5. Ретельно все перемішайте. Поставте м'ясо маринуватися в холодильник на 2-3 години, а краще на ніч. За півгодини до початку приготування увімкніть духовку на 200 градусів.

  6. Форму для запікання вистеліть фольгою. Викладіть у форму промариноване м'ясо з цибулею. Зверху накрийте ще одним листом фольги.

  7. Поставте форму в розігріту до 200℃ духовку на 30 хвилин. Потім температуру знизьте до 180℃, фольгу розгорніть і запікайте м'ясо ще близько 30 хвилин до рум'яної скоринки.

  8. Готовий свинячий шашлик одразу ж подайте до столу, прикрасивши свіжою зеленню. Приємного апетиту!




Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 08.10.2023

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com