Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Шашлик в мультиварці зі свинини

Соковитий, ароматний, дуже смачний, не виходячи з дому! Шашлик зі свинини легко і просто посмажити в мультиварці. Процес приготування такий самий, як і у звичайного - спочатку м'ясо маринується з цибулею, а потім обсмажується. Можна навіть нанизати його на шпажки, щоб домогтися повного збігу.

Шашлик в мультиварці зі свинини

300 хв. Порції: 3 220 Кк


  1. Свинина (у мене свиняча шия) 500 гр
  2. Цибуля 2 шт.
  3. Столовий оцет 2 стол.л.
  4. Рослинна олія 1 стол.л.
  5. Спеції сухі за смаком
  6. Сіль за смаком


Приготування рецепту

  1. Як зробити шашлик у мультиварці зі свинини? Підготуйте продукти. Свинину візьміть із прошарками сала, щоб шашлик вийшов соковитим. Найкраще підійде шийка, у мене якраз вона. Тут як маринад використовується оцет, ви можете взяти будь-який інший маринад для шашлику. Оцет беріть столовий, 9%. Спеції - будь-які для м'яса або для шашлику. Ви можете готувати м'ясо як на шпажках, так і без них.

  2. М'ясо обмийте, добре обсушіть і наріжте великими шматками, 4-5 см.

  3. Цибулю очистіть і наріжте великими кільцями, якщо ви будете використовувати шпажки. Або четвертинками кілець, якщо будете смажити без них.

  4. Складіть м'ясо в миску, влийте в нього столовий оцет. Добре перемішайте. Додайте нарізану цибулю, посоліть і присмачте спеціями за смаком. Я використовував тільки чорний мелений перець. Якщо у вас набір спецій для шашлику, то обов'язково подивіться, чи є в ньому сіль, щоб не пересолити м'ясо. Перемішайте все ще раз, накрийте миску кришкою і приберіть у холодильник на 4-8 годин. Чим довше маринується м'ясо, тим смачнішим вийде шашлик.

  5. Замариноване м'ясо нанизайте на дерев'яні шпажки, між шматочками прокладіть кільця цибулі.

  6. Увімкніть мультиварку на режим Смаження або Випічка залежно від своєї моделі. Час, якщо він встановлюється, поставте на 40 хвилин. Влийте трохи рослинної олії, зачекайте, поки вона прогріється. Викладіть у чашу шпажки з м'ясом. Якщо вони не влазять, то обріжте кінчики. Я один шашлик розламав навпіл, щоб не втрачати місце. Якщо ви будете смажити без шпажок, то просто викладіть м'ясо з цибулею в чашу з розігрітою олією.

  7. Смажте м'ясо по 15 хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки. Кришку на самому початку краще не закривати, щоб із м'яса не виділився сік. Я це зробив у самому кінці, коли шашлик був весь обсмажений, щоб довести до готовності. М'ясо без шпажок просто смажте, помішуючи, також без кришки на початку. Точний час приготування залежить від обраного режиму та особливостей роботи вашої мультиварки.

  8. Подавайте шашлик гарячим. Приємного апетиту!


Вимийте м'ясо, обов'язково обсушіть паперовим рушником, інакше зайва волога не дасть йому обсмажитися - воно буде тушкуватися.



Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 05.11.2023

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com