Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Шашлик з ківі

Чудово смачне м'ясо - однією порцією не обійтися! Шашлик із ківі - це оригінальний варіант улюбленої багатьма страви. Екзотичний фрукт ківі додасть м'ясу пікантного солодкуватого смаку та неповторного аромату! Завдяки кислоті, яка міститься в ківі, м'ясо замаринується за лічену мить!

Шашлик з ківі

180 хв. Порції: 8 207 Кк


  1. Свинина 2 кг
  2. Ківі 5 шт.
  3. Цибуля 250 гр
  4. Сіль за смаком
  5. Паприка 1 чайн.л.
  6. Перець чорний мелений 1 чайн.л.
  7. Часниковий порошок (за бажанням) 1 чайн.л.
  8. Петрушка за смаком


Приготування рецепту

  1. Як зробити шашлик із ківі? Підготуйте всі необхідні продукти, зазначені за списком. Для приготування шашлику краще використовувати свинячу вирізку або шию. Саме з цих частин виходить найніжніший, найм'якіший і найсоковитіший шашлик. М'ясо вийде соковитішим, якщо ви візьмете свіжу свинину, яка не піддавалася заморожуванню. Якщо у вас свинина із заморозки, то її потрібно попередньо розморозити.

  2. Як замаринувати шашлик із ківі? Свинину обполосніть і обсушіть паперовими серветками. Наріжте м'ясо однаковими шматочками середнього розміру і відправте в глибоку чашу.

  3. Цибулю очистіть і наріжте кільцями. Помніть кільця руками, щоб виділився сік і відправте до м'яса.

  4. Ківі обполосніть і очистіть від шкірки. Натріть ківі на крупній тертці або подрібніть за допомогою блендера. Додайте ківі в чашу до м'яса та цибулі.

  5. Усе ретельно перемішайте. Посоліть за смаком, посипте меленою паприкою, чорним перцем і часниковим порошком.

  6. Знову все добре перемішайте, накрийте харчовою плівкою. Залиште маринуватися за кімнатної температури (19-20 градусів) 30-40 хвилин або приберіть м'ясо в холодильнику на 2-3 години. Я зазвичай мариную в холодильнику.

  7. Розпаліть мангал і, поки прогорають дрова та вугілля, підготуйте шашлики. Нанизайте свинину на шампури, очистивши від цибулі та ківі.

  8. Коли вугілля в мангалі візьметься білим попелом, розпочинайте основний процес готування. Викладіть шампури на мангал і обсмажуйте м'ясо до готовності.

  9. Періодично перевертайте шампури, щоб свинина приготувалася рівномірно. У мене пішло на обсмажування приблизно 20-25 хвилин. Точний час залежить від розмірів шматків м'яса і жару вугілля.

  10. Шашлики готові! Подавайте їх у гарячому вигляді. Запропонуйте до м'яса салати, овочі, відварену картоплю та різні соуси.




Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 28.01.2024

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com