Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Салат з яловичою печінкою та цибулею

Швидкий, простий, бюджетний. На обід або вечерю! Салат із яловичою печінкою та цибулею підійде для повсякденного меню. Поєднання свіжих хрустких овочів і ніжної смаженої печінки сподобається всім, хто стежить за своєю фігурою. Величезний плюс у тому, що майонез можна не додавати - салат і так дуже соковитий.

Салат з яловичою печінкою та цибулею

25 хв. Порції: 3 136 Кк


  1. Печінка яловича 300 гр
  2. Листя салату (у мене суміш) 250 гр
  3. Болгарський перець (червоний) 1 шт.
  4. Цибуля (червона) 1 шт.
  5. Рослинна олія 2 стол.л.
  6. Майонез 2 стол.л.
  7. Перець чорний мелений за смаком
  8. Сіль за смаком


Приготування рецепту

  1. Як зробити салат із яловичою печінкою та цибулею? Для початку підготуйте необхідні інгредієнти за списком. У мене печінка яловича, але можете замінити її на свинячу, курячу або індичу. Овочеву частину можете доповнювати або замінювати на свій смак. Червону цибулю можете замінити на звичайну ріпчасту. Те ж саме стосується спецій.

  2. Печінку ретельно промийте, поки вода не стане чистою, видаліть жирові прошарки, залишки жовчі. Невидалена жовч додасть печінці гіркоти. Наріжте печінку невеликими шматочками. Печінку можете брати свіжу або заморожену. Заморожений продукт необхідно попередньо розморозити на нижній полиці холодильника.

  3. Болгарський перець очистіть від насіння і плодоніжки та наріжте соломкою.

  4. Червону цибулину очистіть і наріжте півкільцями.

  5. Листя салату промийте та обсушіть. Суміш салатного листя можете взяти готову магазинну або зробити самостійно з тієї зелені, яка у вас є.

  6. У сковороді на середньому вогні розігрійте олію. Викладіть печінку та обсмажте, помішуючи, з усіх боків 5-8 хвилин до готовності. Точний час обсмажування залежить від розміру шматочків і нагрівання сковороди. Важливо не пересмажити печінку. Усередині в неї не має залишитися крові, але сама печінка має зберегти м'якість. Наприкінці печінку посоліть і поперчіть.

  7. У мисці змішайте смажену печінку, болгарський перець, цибулину та листя салату. Перекладіть салат із яловичою печінкою та цибулею на тарілку і подайте до столу з майонезом. Приємного апетиту!




Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 02.04.2023

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com