- Пшеничне борошно 270 гр
- Вода 130 мл
- Яйця 1 шт.
- Сухі дріжджі 5 гр
- Рослинна олія 2 стол.л.
- Сіль 0.25 чайн.л.
- Помідори 1 шт.
- Солоні огірки 50 гр
- Копчена ковбаса 50 гр
- Печериці 40 гр
- Цибуля 0.5 шт.
- Яйце 1 шт. (для начинки)
- Майонез 1 стол.л.
- Томатний соус 1 стол.л.
Піца з солоними огірками ковбасою та помідорами
Смачна, яскрава, ситна, із секретним інгредієнтом! Піца з солоними огірками, ковбасою та помідорами поєднує в собі різні смаки, але вони настільки гармонійні, що встояти просто неможливо. А родзинкою слугує яєчний соус замість звичного всім сиру. Це безперечно варто спробувати!

90 хв. Порції: 4 225 Кк
Приготування рецепту
Як зробити домашню піцу з солоними огірками, ковбасою та помідорами в духовці? Підготуйте для цього необхідні інгредієнти. Пропорції продуктів для начинки можна трохи змінити на свій смак або щось замінити.
Для приготування тіста нагрійте воду до теплого стану (35-39 градусів). Додайте у воду дріжджі та сіль. У теплій воді дріжджі швидше активуються і почнуть працювати.
Додайте яйце і рослинну олію. Змішайте. Поступово підсипайте борошно і замішуйте тісто. Борошна може знадобитися трохи більше або менше, ніж зазначено в рецепті. Тому орієнтуйтеся на консистенцію готового тіста.
Тісто на піцу виходить м'яке та пластичне. Чашу з тістом накрийте рушником і приберіть у тепле місце на 1 годину для підходу.
Поки тісто підходить підготуйте продукти для начинки. Очистіть і наріжте цибулю (я беру червону). Наріжте кружечками огірки та ковбасу. Промийте та наріжте скибочками помідор і печериці.
Тісто, що підійшло, обомніть, викладіть на стіл і приступайте до приготування піци.
Розкатайте тісто в коло і змастіть поверхню томатним соусом.
Розкладіть гриби та ковбасу. В окремій мисці змішайте яйце з майонезом і полийте сіточкою по всій піці.
Розкладіть помідори, огірки та цибулю. Поставте піцу в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 15-17 хвилин. Орієнтуйтеся за своєю духовкою.
Готову піцу можна одразу подавати до столу. Вона дуже смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Приємного апетиту!
Кухня - Італійська кухня | Опубліковано: 09.04.2023