- Білий хліб 350 гр
- Майонез 3 стол.л.
- Томатна паста 2 стол.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Курячі яйця 2 шт.
- Картопля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Мариновані огірки 1 шт.
- Варена ковбаса 200 гр
- Твердий сир 150 гр
- Сіль за смаком
Піца на хлібі в духовці
Проста, швидка та смачна закуска з готових продуктів! Піца на хлібі в духовці - чудовий варіант, якщо вам хочеться піци, а часу на тісто немає. Начинку можна зробити будь-яку, з урахуванням свого смаку, фантазії та наявності продуктів у домі. Буквально за кілька хвилин можна скликати всіх до столу.

30 хв. Порції: 8 189 Кк
Приготування рецепту
Як зробити піцу на хлібі в духовці? Щоб піца вийшла швидше, можна заздалегідь відварити круто курячі яйця, відварити картоплю і моркву в мундирі та будь-які овочі на свій смак. Хліб можна використовувати будь-який за наявністю і бажанням, краще, щоб він був не свіжий, а вчорашній, трохи підсушений, тоді його буде легше розрізати, не розкришивши. Я використовував учорашній батон.
Хліб розріжте на скибочки або вздовж, на свій смак. У моєму випадку був нарізний батон і мені захотілося зробити піцу побільше, розрізавши його на дві частини. Якщо батон здається занадто товстим і великим, то можна або нарізати вздовж на три-чотири частини, або поперек скибочками, як вам більше подобається.
Ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння і нарізаємо кільцями.
Варені курячі яйця чистимо і нарізаємо кубиками.
Мариновані огірки нарізаємо також маленькими кубиками. За бажанням огірки можна замінити оливками чи свіжими огірками, або не додавати взагалі.
Відварену картоплю чистимо і нарізаємо маленькими кубиками, за бажанням її можна не додавати. Варену моркву чистимо і нарізаємо маленькими кубиками.
Ковбасу можна використовувати для приготування піци будь-якого сорту, варену, копчену, сосиски або шинку. Нарізаємо ковбасу маленькими кубиками або соломкою.
Твердий сир натираємо на тертці.
Усі приготовані інгредієнти, крім натертого твердого сиру і ріпчастої цибулі, для начинки піци кладемо в глибокий салатник, солимо за смаком і заправляємо майонезом, щоб вони просочилися.
Для намазки хліба (батона) будемо використовувати майонез і домашню томатну пасту, другу можна замінити кетчупом.
Змащуємо суміш із майонезу і томатної пасти на основу з хліба або батона.
Викладаємо на хліб кільця ріпчастої цибулі.
Викладаємо начинку.
Зверху присипаємо тертим сиром. Духовку розігріваємо до 200 градусів. Відправляємо форму із заготівлею піци в духовку на 15-20 хвилин. Вона має зверху трохи зарум'янитися. Виймаємо піцу і подаємо до столу. Приємного чаювання!
Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 18.04.2023