Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Печінковий торт з морквою та цибулею

Дивовижно смачно, корисно і дуже естетично! Печінковий торт із морквою та цибулею з печінки виходить дуже ніжний і підійде як до сімейної вечері, так і до святкового столу. Повірте, витрачений час повернеться вам сторицею.

Печінковий торт з морквою та цибулею

120 хв. Порції: 10 228 Кк


  1. Куряча печінка 600 гр
  2. Курячі яйця 6 шт.
  3. Цибуля (велика) 1 шт.
  4. Морква 3 шт.
  5. Майонез 300 гр
  6. Сметана (жирність сметани - 20%) 3 стол.л.
  7. Рослинна олія 2 стол.л.
  8. Пшеничне борошно 3 стол.л.
  9. Часник 3 зубч.
  10. Петрушка (для прикраси) за смаком
  11. Сіль за смаком
  12. Перець чорний мелений за смаком


Приготування рецепту

  1. Як приготувати печінковий торт із морквою та цибулею з курячої печінки шарами? Підготуйте всі необхідні продукти. Печінку ви можете взяти будь-яку. Я готував із курячої. Сметану беріть жирну. У мене 20%.

  2. Печінку добре промийте, видаліть плівку. Перекладіть підготовлену печінку в чашу блендера або іншу відповідну ємність.

  3. Вбийте до печінки три сирі яйця. Додайте сметану. Всипте борошно. Усе ретельно збийте блендером.

  4. Цибулю очистіть від лушпиння, промийте прохолодною водою, щоб вона не щипала очі під час нарізання, і наріжте кубиком.

  5. Моркву також необхідно помити, почистити і натерти на крупній тертці.

  6. Очистіть часник, дрібно посічіть і додайте в майонез.

  7. На розігріту сковорідку налийте рослинну олію і порцію печінкової маси для випікання одного коржа. У мене торт вийшов із 10 млинців. Сковорода діаметром 20 см. Ви розраховуйте на розмір вашого посуду.

  8. Через 1-2 хвилини млинець схопиться і набуде коричнево-бежевого відтінку. Акуратно лопаткою підчепіть його і переверніть. Стільки ж обсмажте його з іншого боку.

  9. У розігріту сковорідку додати одну столову ложку рослинної олії. Додайте цибулю і моркву, обсмажте їх, помішуючи, до готовності на середньому вогні протягом приблизно 7-10 хвилин.

  10. Обсмажені овочі складіть у тарілку. Розділіть засмажку на таку кількість частин, щоб кожен млинець, крім верхнього, був рівномірно покритий нею. У мене вийшло 10 коржів, тому овочеву масу я розділив на 9 частин.

  11. Один корж змастіть майонезом із часником, зверху викладіть частину обсмажених овочів. Проробіть ці маніпуляції з кожним коржем, збираючи торт.

  12. Очистіть варені яйця від шкаралупи. Відокремте білки від жовтків. Білки натріть на дрібній тертці. Білками ми прикрасимо бічну частину печінкового торта.

  13. Теж саме зробіть і з жовтками. Прикрасьте ними верхню частину торту.

  14. Зверху можна його прикрасити на свій розсуд. Я з вареної невеликої моркви зробив трояндочку і виклав її з невеликими гілочками петрушки. Торт готовий. Приємного апетиту!




Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 20.11.2023

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com