Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

М'ясо по-французьки в духовці з фаршу

Соковита запіканка із сирною скоринкою. Усім припаде до смаку! М'ясо по-французьки в духовці з фаршу - це ідеальна страва для тих, хто хоче швидко нагодувати сім'ю смачним обідом або вечерею. У ній поєднуються одразу м'ясо та гарнір, що істотно заощадить час і сили.

М'ясо по-французьки в духовці з фаршу

80 хв. Порції: 6 204 Кк


  1. Картопля 500 гр
  2. Фарш м'ясний (свинина+яловичина) 400 гр
  3. Помідори 250 гр
  4. Твердий сир 150 гр
  5. Сметана (20%) 150 гр
  6. Майонез 50 гр
  7. Цибуля ріпчаста 1 шт.
  8. Часник 2 зубч.
  9. Рослинна олія 2 стол.л.
  10. Суміш трав (прованських (1 ч. л.)) 5 гр
  11. Перець чорний мелений за смаком
  12. Сіль за смаком


Приготування рецепту

  1. Як зробити м'ясо по-французьки в духовці з фаршу з картоплею та помідорами? Підготуйте необхідні продукти. У мене фарш змішаний. Також можете використовувати фарш свинячий, яловичий, курячий, з індички. Фарш можете взяти магазинний або зробити самостійно з обраного виду м'яса. Заздалегідь увімкніть духовку на 180℃.

  2. Картоплю вимийте, почистіть і наріжте тонкими кружечками. Додайте в картоплю олію, прованські трави, сіль, перець і перемішайте.

  3. Цибулину очистіть і розріжте на 2 частини. Одну частину наріжте дрібними кубиками, другу - півкільцями.

  4. У мисці з'єднайте фарш, 50 г сметани, нарізану дрібними кубиками цибулю, пропущені через прес зубчики часнику, сіль і перець та перемішайте.

  5. Сир натріть на крупній тертці. Сир вибирайте хорошої якості, підійде як твердий, так і інших сортів. Головне, щоб він був без замінників молочних жирів, смачний і добре плавився.

  6. В іншій мисочці з'єднайте тертий сир, решту сметани, майонез, сіль і перець та перемішайте.

  7. Помідори наріжте часточками або кружечками.

  8. На дно форми для запікання викладіть усю картоплю рівним шаром.

  9. Зверху рівним шаром розподіліть фарш. Поверх фаршу викладіть кружечки помідорів.

  10. На помідори покладіть півкільця цибулі. Можете міняти шари місцями, але ця черговість, що в рецепті - найоптимальніша. М'ясні соки просочать картоплю, а томатні - фарш. У підсумку всі шари як слід пропечуться і збережуть соковитість.

  11. Зверху розподіліть сирну масу. Випікайте в розігрітій до 180℃ духовці близько 45 хвилин до рум'яної скоринки. Точний час залежить від вашої духовки. Приємного апетиту!




Кухня - Французька кухня | Опубліковано: 03.03.2024

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com