Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Люля кебаб зі свинини в духовці

Бездоганно смачні, соковиті й ароматні - ніхто не відмовиться! Люля кебаб зі свинини в духовці - це прекрасний варіант вечері для всієї родини. Виходять вони анітрохи не гіршими за ті, що приготовані на мангалі. Готувати їх швидко і просто, а набір продуктів знадобиться мінімальний.

Люля кебаб зі свинини в духовці

180 хв. Порції: 4 320 Кк


  1. Свинина (м'якоть) 800 гр
  2. Сало (свіже) 150 гр
  3. Цибуля (велика або 2 невеликі цибулинки) 1 шт.
  4. Сіль за смаком
  5. Паприка 1 чайн.л.
  6. Перець чорний мелений за смаком
  7. Петрушка за смаком


Приготування рецепту

  1. Як зробити люля кебаб із фаршу свинини в духовці? Дуже просто! Підготуйте всі необхідні продукти. М'якоть свинини та сало перекрутіть у м'ясорубці та перемішайте. Я використовував для рецепта готовий покупний фарш зі свинини.

  2. Цибулю очистіть і так само пропустіть через м'ясорубку або натріть на крупній тертці. Як варіант можна нарізати цибулю від руки максимально дрібно. Додайте цибулю, паприку та чорний мелений перець у фарш. Посоліть усе за смаком. Ретельно все вимісіть. Щоб люля кебаб краще трималися на шампурах або шпажках, фарш потрібно добре відбити. Краще робити це порціями.

  3. Петрушку обполосніть, обсушіть паперовими серветками і нарубайте дрібно. Додайте до фаршу і знову все перемішайте. Для того, щоб люля кебаб, запечені в духовці, були максимально схожі на ті, що готують на мангалі, додайте у фарш 0,25-0,5 ч. л. рідкого диму. З ним готова страва набуде аромату багаття.

  4. Загорніть ємність із фаршем харчовою плівкою і відправте в холодильник приблизно на дві години. За півгодини до початку приготування увімкніть духовку на 180-200 градусів.

  5. Сформуйте люля кебаб на невеликих шампурах або дерев'яних шпажках. Щоб із фаршу зручніше було робити довгасті ковбаски, змочіть руки холодною водою.

  6. Викладіть люля на решітку і відправте в духовку. Встановіть знизу лист або піддон, щоб стікав жир і рідина під час готування. Запікайте за температури 180-200 градусів близько 30-40 хвилин. Через 15-20 хвилин переверніть шампури на інший бік, щоб утворилася рівномірна апетитна скоринка з усіх боків.

  7. Люля кебаб зі свинини в духовці готові! Подавайте їх у гарячому вигляді з різними соусами, салатами та свіжими овочами.


Запікати люля кебаб можна на деко, не використовуючи решітку. Використовуйте при цьому папір для запікання.



Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 21.01.2024

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com