Edda
  • Борщ
  • Супи
  • Другі страви
  • Закуски
  • Риба
  • Торти
  • Випічка
  • Десерти
  • Піца
  • Дітям
  • Швидкі
  • Салати
  • Інше

Яловичий стейк на сковороді маринований

Вишуканий неповторний смак, справжній делікатес! Яловичий стейк на сковороді, попередньо маринований, підкорить серце кожного. М'ята, додана в маринад, підкреслює ніжний смак м'яса. Ця страва для справжніх гурманів і поціновувачів смачної їжі. Подавайте її зі свіжими овочами!

Яловичий стейк на сковороді маринований

80 хв. Порції: 2 223 Кк


  1. Яловичина (стейк) 600 гр
  2. Оливкова олія 4 стол.л.
  3. Соєвий соус 2 стол.л.
  4. Часник 2 зубч.
  5. М'ята за смаком
  6. Чебрець за смаком
  7. Петрушка за смаком
  8. Сіль за смаком
  9. Перець чорний мелений за смаком


Приготування рецепту

  1. Як посмажити маринований яловичий стейк на сковороді? Підготуйте всі продукти, які знадобляться для рецепта. Використовуйте яловичу вирізку або стейки, такі як рибай, стриплойн, філе-міньйон, шатобріан, рибай на кістці тощо. Набір трав можна відрегулювати на свій смак і додати кілька гілочок розмарину або базиліка. Також допустимо взяти суміш сухих трав.

  2. Підготуйте маринад. У чашу блендера влийте олію або оливкову олію та соєвий соус.

  3. Зелень обполосніть і обсушіть паперовими серветками, щоб прибрати залишки води. Відправте чебрець, петрушку і листочки м'яти в чашу. Я використовував дві невеликі гілочки м'яти, якщо використовувати м'яти більше, то в готовій страві вона витіснить смак м'яса, тому візьміть м'яти не надто багато.

  4. Часник очистіть і обполосніть. 1 великого або 2-3 дрібних зубчиків буде достатньо. Наріжте часник крупно і відправте до всіх компонентів. Посоліть за смаком, але врахуйте, що соєвий соус солоний сам по собі. Додайте мелені перці й улюблені спеції.

  5. Збийте все до однорідного стану.

  6. Обмажте стейки отриманим маринадом. Масажними рухами втирайте ароматну суміш по всій поверхні м'яса. Відправте яловичину в харчовий пакет і залиште за кімнатної температури на 30-60 хвилин. За цей час стейки наситяться ароматами спецій і трав. Можна м'ясо відправити в холодильник на кілька годин для маринування.

  7. Сковороду з товстим дном добре розігрійте. Відправте мариновані стейки обсмажуватися. На середньому вогні готуйте без кришки від чотирьох до семи хвилин . Час обсмажування залежить від товщини стейків і від того, наскільки просмажене м'ясо ви хочете отримати в результаті. Я готував близько 4х-5ти хвилин. Переверніть м'ясо і смажте ще 4-7 хвилини.

  8. Готову яловичину викладіть на тарілку.

  9. Накрийте кришкою або фольгою і дайте відпочити приблизно 10 хвилин.

  10. Готово, можна подавати! Запропонуйте до стейків свіжі овочі, салати та соуси.


Готувати стейки можна на сковороді-гриль або на мангалі. Смажена на вугіллі яловичина виходить особливо смачною і соковитою.



Кухня - Українська кухня | Опубліковано: 21.01.2024

Попередній рецепт Наступний рецепт
  • Простий салат із крабовими паличками

  • Чай із кульбаб

  • Кабачки тушковані з овочами в мультиварці

  • Запечений сир камамбер з помідорами чері в духовці

  • Качині грудки на мангалі

  • Суп із фрикадельками з кролика

  • Шарлотка з м'ятою

  • Кальмари фаршировані рисом та овочами

  • Лимонад з манго

  • Тушкована морква з цибулею на сковороді

  • Креветки з грибами

  • Смузі з манго і банана

  • Котлети на пару в пароварці

  • Соус суго з базиліком на зиму

  • Рулет із фаршу в духовці з начинкою

  • Запечена вермішель із творогом у духовці

  • Смузі з полуницею і манго в блендері

  • М'ясо в афганському казані

  • Смузі з ківі петрушкою та лимоном

  • Свинина в афганському казані

  • Мармурові яйця на Великдень

  • Великодня паска без яєць

  • Смузі із заморожених ягід

  • Смузі з бананом та апельсином

  • Печінка з цибулею та яйцем

  • Суп із картоплі та моркви

  • Салат із сиру з часником і майонезом

  • Повітряний пиріг в духовці

  • Салат із черемші з яйцем та огірком

  • Заливний пиріг із грибами

  • Суп із черемші без м'яса

  • Пиріг з чорноплідною горобиною

  • Творожний сир із в'яленими помідорами

  • Риба з яблуками в духовці

  • Салат із в'ялених помідорів

  • Смузі із селери огірка та яблука

  • Смажений кролик на сковороді з цибулею

  • Суп із кролика

  • Домашнє печиво без випічки

  • Пиріг з сиром і ягодами

  • Салат із курки помідорів і сухариків

  • Смузі з кефіром бананом і ківі

  • Піца 4 сири домашня в духовці

  • Шоколадна творожна паска

© Edda 2023-2025. Українські рецепти, покрокове приготування. Всі права захищені

Рибні супи | Супи з фаршем | Супи без м'яса | Солянка | Картопля в духовці | М'ясо в духовці | Котлети | Каші | Плов | Вареники | Голубці | Соуси | Гриби | Салати | Для тортів та випічки | Бутерброди | Шашлики | Пиріжки | Запіканки | Пиріги | Консервація | Стейки

Копіювати матеріали сайту дозволено лише з письмового дозволу адміністрації сайту.
Автор | Про нас | Політика конфіденційності | Карта сайту
Телефон: +380958165974 | Пошта: acca.in.ua@gmail.com